Metoda
koja nije
s ovog svijeta

BESPLATNI ogledni sat

Samouvjerenost i vještine za mijenjanje svijeta

Otto Krake je mnogo više od samo tečaja njemačkog jezika. Osmislili smo najoptimalniji i najsvestraniji program na svijetu za djecu od 3 do 16 godina.

Predznanje nije potrebno

Otto Krake je napravljena tako da svako dijete uspije! Predznanje nije potrebno, a ukoliko je to potrebno rado ćemo uraditi besplatnu procjenu znanja

Maksimalna posvećenost djetetu

Iskusite nešto stvarno lijepo. Naša nastava je dinamična, zanimljiva i ističe čaroliju svakog djeteta. Vjerujemo da su djeca magija u nastajanju i da ih treba samo malo usmjeriti da ostvare nevjerojatne rezultate

Moderno opremljena učionica

Učionice Otto Krake su poznate kao mali otoci sreće. Svaka učionice kombinira najnovije tehnologije te elegantan, moderan i siguran interijer

Zabavno učenje
Zabavno učenje

Dijete je sretno kad se može igrati, kretati i pjevati – a najsretnije kad može sve troje zajedno, pri čemu koristimo različite kanale i osjetila za učenje, a svijet njemačkog jezika se nadovezuje na djetetovu neposrednu okolinu i svakodnevnicu.

Idi na Rutinu

Rutina
Rutina

Rutina i rituali koji djeci daju sigurnost. Uvijek učimo njemački u istoj prostoriji ili istom kutku za učenje, budući da su djeca u stabilnoj okolini učenja pažljivija i mogu se bolje koncentrirati.

Idi na Učenje bez stresa

Učenje bez stresa
Učenje bez stresa

Učenje se odvija bez stresa, u atmosferi bez straha djeca nemaju osjećaj da su pogriješila ili da nešto nisu učinila dobro.

Idi na Isključivo na njemačkom

Isključivo na njemačkom
Isključivo na njemačkom

Učiteljica priča isključivo na njemačkom jeziku, osim ukoliko se u učionici ne pojavi neki neočekivani događaj, no daje do znanja, da je razumjela dijete ukoliko joj se ono obrati na maternjem jeziku.

Idi na Pozitivne povratne informacije

Pozitivne povratne informacije
Pozitivne povratne informacije

Djecu jako često hvalimo i dajemo pozitivne povratne informacije ukoliko su nešto dobro napravili, kako bismo ih potaknuli na komunikaciju i motivirali za dalje napredovanje.

Vrati se na Zabavno učenje

Prilagodljivo učenje

Svatko uči drugačije. Dizajnirali smo naš nastavni plan i program kako bismo se prilagodili svakom djetetu, što znači da svako dijete dobiva personalizirano iskustvo optimizirano za njihovu dob, razinu znanja i mnoge druge jedinstvene čimbenike.

Vrijednosti za cijeli život

Naš glavni prioritet je da oduševimo djecu čudesnim svijetom stranih jezika, ali također znamo koliko je važno naučiti djecu drugim životnim vještinama kao što su rješavanje problema, kritičko razmišljanje, povjerenje i društvena interakcija. Iza svake lekcije u Otto Krakeu nalazi se dublja lekcija. Nakon što djecu uključimo da surađuju s ovim načelima, to im daje neprocjenjivo iskustvo iz stvarnog svijeta u ranoj dobi.

Personaliziran pristup svakom učeniku

Nakon svake od četiri cjeline roditelji dobivaju izvještaj o uspjehu djeteta. Izvještaj sadrži sve bitne informacije poput toga koliko su angažirani i motivirani, njihov trenutni napredak kroz nastavni plan i program i sl. Praćenje svih ovih čimbenika, daje našim učiteljima neviđenu sposobnost personaliziranog pristupa učenju svakog djeteta.

Program dizajniran od nule, samo zbog djece!

Program dizajniran kako bi probudio zanimanje i istražio vlastite mogućnosti. Usmjeren je na sveukupni intelektualni i fizički razvoj djeteta, širi njegove horizonte i potiče ljubav prema jeziku od rane dobi. U središtu programa je dijete, njegova želja i prirodna znatiželja. Naša nastava oblikovana je na takav način da korištenje jezika postaje prirodna i zabavna aktivnost.