Metoda koja
daje rezultate

Otto Krake Metoda je mnogo više od samo podučavanja. Naš jedinstveni program za djecu od 3 do 16 godina, ne samo da proširuje njihovo znanje jezika, već im omogućuje da razviju samopouzdanje, kreativnost i globalnu svijest - ključne elemente za buduće lidere u današnjem svijetu.

Samopouzdanje i vještine za oblikovanje budućnosti

Principi naše nagrađivane metode učenja.

Nije potrebno
predznanje

Otto Krake osmišljen je s misijom uspjeha svakog djeteta! Predznanje nije potrebno, no ukoliko je to neophodno, rado ćemo provesti besplatnu procjenu znanja kako bi svako dijete dobilo najprikladnije obrazovanje i odgovarajući program.

Maksimalna posvećenost svakom djetetu

Doživite nešto zaista posebno. Naši časovi su dinamični, zanimljivi i usmjereni na poticanje individualnosti svakog djeteta. Vjerujemo u magiju koju svako dijete nosi u sebi i naš je cilj usmjeriti tu energiju prema ostvarenju nevjerojatnih rezultata.

Najmodernija
učionica

Učionice Otto Krake poznate su kao mali otoci sreće. Svaka je opremljena najsuvremenijom tehnologijom te elegantnim, modernim i sigurnim interijerom, stvarajući idealno okruženje za učenje i zabavu za svako dijete.

Učenje kroz igru

Djeca su najsretnija kada se mogu igrati, pjevati i kretati - u Otto Krake školi kombiniramo sve ove elemente za kreiranje učinkovitog i zabavnog procesa učenja. Koristeći različite metode i kanale, približavamo svijet njemačkog jezika djeci kroz njihovo svakodnevno iskustvo i okolinu.

Rutina

Vjerujemo u snagu rutine i rituala koji pružaju sigurnost djeci. Držeći nastavu uvijek na istom mjestu, djeca su opuštenija i mogu se bolje koncentrirati, što potiče učinkovito učenje.

Učenje bez stresa

Naš pristup učenju potpuno je bez stresa - stvaramo atmosferu bez straha gdje pogreške nisu nešto loše, već prilike za učenje i rast.
Group 25

Uranjanje u jezik

Nastava se odvija isključivo na njemačkom ili engleskom jeziku, osim u slučaju neočekivanih događaja. No, naši učitelji uvijek pokazuju razumijevanje kada se djeca obrate na maternjem jeziku, podupirući taj način komunikacije.
Group 25

Pozitivne povratne informacije

Redovito hvalimo djecu i dajemo pozitivne povratne informacije kako bismo ih ohrabrili u komunikaciji i motivirali za daljnje napredovanje. Pozitivna pojačanja ključna su u našem pristupu kako bi djeca razvila ljubav prema učenju jezika.

Prijavite se za besplatan probni sat!

Doživite Otto Krake iz prve ruke prije nego donesete konačnu odluku!
Imate dodatnih pitanja za nas? Zovnite nas na info broj!

Program kreiran od nule, samo zbog djece!

Naš program je dizajniran kako bi probudio dječju znatiželju i potaknuo ih na istraživanje vlastitih mogućnosti. Fokusiramo se na sveobuhvatni razvoj djeteta, potičući ljubav prema jeziku od najranije dobi. Djeca su u središtu našeg programa, a naša nastava je oblikovana tako da korištenje jezika postane prirodno i zabavno.

Prilagodljivo učenje

Svako dijete uči na svoj jedinstven način. Iz tog razloga, Otto Krake je dizajnirao nastavni plan i program s ciljem prilagodbe svakom pojedinačnom djetetu. Ovo znači da svako dijete dobiva personalizirano iskustvo učenja, optimizirano prema njihovoj dobi, trenutnoj razini znanja i mnogim drugim jedinstvenim faktorima.

Vrijednosti za cijeli život

Otto Krake ne samo da otvara vrata svijetu stranih jezika, već djeci pruža vještine za život, poput kritičkog razmišljanja, samopouzdanja i socijalne interakcije. Svaka naša lekcija skriva dublju pouku, a uključivanje djece u ovakav oblik učenja daje im neprocjenjivo iskustvo koje im koristi u stvarnom svijetu.

Personaliziran pristup svakom učeniku

Mi vjerujemo u personalizirani pristup učenju. Zato roditelji nakon svake od četiri cjeline dobivaju izvještaj o napretku djeteta koji uključuje sve bitne informacije o njihovoj motivaciji, angažmanu i trenutnom napretku. Na taj način naši učitelji imaju mogućnost prilagoditi metode učenja svakom djetetu posebno.

Probajte Otto Krake bez obveza!

otto krake footer background

Otto Krake je škola njemačkog i engleskog jezika za djecu od 3 do 16 godina koja inspirira i osnažuje djecu da ostvare svoje ideje dok razvijaju vještine koje traju cijeli život.

© 2016-2024. Napravljeno s ljubavlju u Mostaru.