Jednostavan cjenik

Predškolska djeca (3-6 god)

52 KM /mjesečno

Bez obveza, otkažite u bilo kojem trenutku!
  • 2x tjedno po 45 minuta
  • Motivirani učitelji
  • Inovativna nastava
  • Učenje bez stresa
  • Sigurno okruženje
Cijena programa, koji traje 10 mjeseci (tj. 78 šk. sati), podijeljena je na 10 jednakih mj. rata. Što znači da plaćate za dio ukupnog programa svaki mjesec, bez obzira na broj školskih dana u tom mjesecu. Također, pružamo popust od 10% za plaćanje cijelog programa unaprijed!
Početna jednokratna upisnina za program namijenjen uzrastu od 3 do 6 godina, koja se plaća svake godine, iznosi 55 KM. Ova upisnina, koja se plaća uz članarinu za prvi mjesec, uključuje knjige i sav ostali nastavni materijal koji će se koristiti tijekom sljedećih 10 mjeseci. Nakon inicijalne uplate, cijena za svaki naredni mjesec iznosi 52 KM.

ŠKOLARCI I TINEJDŽERI (7-16 GOD)

62 KM /mjesečno

Bez obveza, otkažite u bilo kojem trenutku!
  • 2x tjedno po 60 minuta
  • Motivirani učitelji
  • Inovativna nastava
  • Učenje bez stresa
  • Sigurno okruženje
Cijena programa, koji traje 10 mjeseci (tj. 78 punih sati), podijeljena je na 10 jednakih mj. rata. Što znači da plaćate za dio ukupnog programa svaki mjesec, bez obzira na broj školskih dana u tom mjesecu. Također, pružamo popust od 10% za plaćanje cijelog programa unaprijed!
Početna jednokratna upisnina za program namijenjen uzrastu od 7 do 16 godina, koja se plaća svake godine, iznosi 55 KM. Ova upisnina, koja se plaća uz članarinu za prvi mjesec, uključuje knjige i sav ostali nastavni materijal koji će se koristiti tijekom sljedećih 10 mjeseci. Nakon inicijalne uplate, cijena za svaki naredni mjesec iznosi 62 KM.
Svako dijete iz iste obitelji ostvaruje 10% popusta!
Imate pitanje za nas? Pročitajte Najčešća pitanja roditelja ili nas zovnite. Tu smo za Vas!

Što roditelji kažu?

Svaka Vam čast na fleksibilnosti u radu i susretljivosti, oduševljena sam vidjeti da se netko toliko trudi. Mi presretni!
mama Slađana
Mostar
Sviđa mi se što grupe nisu velike tako da svako dijete cijeli sat aktivno sudjeluje u odlično osmišljenim aktivnostima na njemačkom jeziku
mama nives
Mostar
Prvi kurs na kojem ne puštaju djecu 5 minuta ranije već djeca ostanu 5 minuta duže. Tople preporuke za Otto Krake!
mama Merima
Tuzla
Moje dijete je zaista sretno i zadovoljno i jedva čeka svaki novi sat. Obožava svoju učiteljicu i stekla je nove prijatelje kao i nova znanja. Vrhunski!
mama Azra
Tuzla
Moj sedmogodišnjak me vukao za ruku svaki put kad smo prošli pored Otto Krake i morala sam ga upisati. Sada sam tako uzbuđena što pohađa Otto Krake :)
mama Irena
Mostar

Prijavite se za besplatan probni sat!

Doživite Otto Krake iz prve ruke prije nego donesete konačnu odluku!
Imate dodatnih pitanja za nas? Zovnite nas na info broj!
otto krake footer background

Otto Krake je škola njemačkog i engleskog jezika za djecu od 3 do 16 godina koja inspirira i osnažuje djecu da ostvare svoje ideje dok razvijaju vještine koje traju cijeli život.

© 2016-2024. Napravljeno s ljubavlju u Mostaru.