Mjesto gdje djeca postaju

Besplatni probni sat

  • Besplatno savjetovanje.
  • Besplatno sudjelovanje (od 45 ili 60 minuta).
  • Prilika bez obaveza da vidite interes vašeg djeteta.
  • Jamčimo da će biti ponosni na uspjeh djeteta!

O Otto Krake metodi

Otto Krake metoda temelji se na oblikovanju vedre i zabavne atmosfere u kojoj djeca s lakoćom, brzinom i jednostavnošću usvajaju njemački i engleski jezik, koristeći iste principe kao kad su naučili svoj materinji jezik – bez naglašavanja gramatičkih pravila. Ova metoda omogućuje rad s djecom u rasponu od 3 do 16 godina.

Djeca uživaju u učenju i igri, a najefikasnije uče kad se dobro zabavljaju!

U Otto Krake potičemo prirodne sposobnosti djece za učenje, njihovo samopouzdanje i strast prema njemačkom i engleskom jeziku.

Zašto odabrati upravo naš centar za učenje njemačkog i engleskog jezika?

Naši učitelji su visoko kvalificirani i dodatno obučeni za prenošenje znanja njemačkog ili engleskog jezika kroz Otto Krake metodu. Grupe se sastoje od najviše 8 djece, a nastava se provodi isključivo na stranom jeziku, bez prevođenja, kako bi se djeca od samog početka poticala na aktivno korištenje njemačkog ili engleskog jezika.

Naši materijali su posebno koncipirani za svaku dobnu skupinu, a svake se godine dodatno unaprjeđuju. U našem centru za učenje djeca nisu podvrgnuta ocjenjivanju, a ispravke se provode na pozitivan način tako da djeca nemaju osjećaj da su pogriješila.

Kako se provodi nastava?

U Otto Krake nastava se održava 2 puta tjedno i traje 10 mjeseci, dok jedan sat, ovisno o dobi, traje od 45 minuta (predškolska dob) do 60 minuta (školska dob).

Pružite se i dajte vašem djetetu priliku da učenje njemačkog i engleskog jezika postane prava avantura uz originalne pjesme, igre te mnogo razgovora i interakcije!

Dobro nam došli!

Što roditelji kažu?

Svaka Vam čast na fleksibilnosti u radu i susretljivosti, oduševljena sam vidjeti da se netko toliko trudi. Mi presretni!
mama Slađana
Mostar
Sviđa mi se što grupe nisu velike tako da svako dijete cijeli sat aktivno sudjeluje u odlično osmišljenim aktivnostima na njemačkom jeziku
mama nives
Mostar
Prvi kurs na kojem ne puštaju djecu 5 minuta ranije već djeca ostanu 5 minuta duže. Tople preporuke za Otto Krake!
mama Merima
Tuzla
Moje dijete je zaista sretno i zadovoljno i jedva čeka svaki novi sat. Obožava svoju učiteljicu i stekla je nove prijatelje kao i nova znanja. Vrhunski!
mama Azra
Tuzla
Moj sedmogodišnjak me vukao za ruku svaki put kad smo prošli pored Otto Krake i morala sam ga upisati. Sada sam tako uzbuđena što pohađa Otto Krake :)
mama Irena
Mostar

Prijavite se za besplatan probni sat!

Imate dodatnih pitanja za nas? Zovnite nas na info broj!
otto krake footer background

Otto Krake je škola njemačkog i engleskog jezika za djecu od 3 do 16 godina koja inspirira i osnažuje djecu da ostvare svoje ideje dok razvijaju vještine koje traju cijeli život.

© 2016-2024. Napravljeno s ljubavlju u Mostaru.