Tečaj njemačkog i engleskog za tinejdžere
(11-16 god)

Od 11 do 16 godina:
postignite samostalnost i tečnost u govoru

  • Uzrast učenika:
    11 do 16 godina

  • Broj sati:
    78 punih sati (10 mjeseci)

  • Trajanje sata:
    2 puta tjedno po 60min

Bez obzira na interese vašeg tinejdžera, znanje njemačkog i engleskog jezika otvorit će im vrata u modernom svijetu. Uostalom, sada su njemački i engleski za tinejdžere prilika za komunikaciju s ljudima širom svijeta, bira li se najbolje mjesto za učenje, rad, ili samo stvaranje prijateljstva. Dobro usavršene govorne vještine i bogat rječnik pružaju izvrsnu priliku da se uspješno predstave.

Njemački i engleski za tinejdžere: posebnosti učenja

Samostalnost i sloboda

Odgovaranje na vlastita pitanja, analiza, donošenje samostalnih odluka - ključni su elementi podučavanja njemačkog i engleskog jezika za adolescente u Otto Krake školi. Ovaj pristup učenju privlačit će energični um tinejdžera mnogo više od običnih rečenica pripremljenih na određenu temu. Svako novo znanje je uzbudljivo, a način na koji se stječe čini ga još uzbudljivijim: tinejdžeri se opremljuju alatima koji im omogućavaju da uče brzo i učinkovito.

Istraživanje svijeta s prijateljima

Zašto bih to trebao znati? - to je pitanje koje se često može čuti od današnjeg tinejdžera. Stvarna primjena stečenog znanja u svakodnevnom životu za njih je ključna. Interakcijom u grupi, mladi uče kako rasuđivati, dijeliti mišljenja i primjenjivati informacije u praksi (kroz kreativne zadatke, igre, kuhanje itd.).

Dinamično i emotivno

Uzimajući u obzir karakteristike koncentracije tinejdžera, posebno se fokusiramo na sadržaj i materijale naših tečajeva. Lekcije su koncipirane oko tema koje potiču maštu, pokreću razmišljanje i osvajaju srca naših učenika. Sve kako bi učenje njemačkog i engleskog za tinejdžere bilo zaista zanimljivo. S obzirom na to da tinejdžeri lako gube koncentraciju, nastava je dinamična, a učenici se stalno prebacuju s jedne vrste aktivnosti na drugu.

4 jezične vještine

Naši tečajevi njemačkog i engleskog za tinejdžere razvijaju više jezičnih vještina odjednom: govor, slušanje, čitanje, pisanje i gramatiku. Tečajevi su osmišljeni uzimajući u obzir interese mladih, uključujući živu komunikaciju, suvremene teme za raspravu i poučavanje kako da djeca efikasno rade s informacijama.

Kako izgleda učenje njemačkog i engleskog za tinejdžere u Otto Krake školi?

Potpuno na njemačkom i engleskom

Najvažniji princip nastave u Otto Krake školi je da tinejdžeri uče njemački i engleski na isti način kao i svoj materinji jezik: slušaju i postupno počinju sami govoriti. Mi ne učimo kako prevesti riječi s jednog jezika na drugi, mi učimo kako razmišljati na njemačkom i engleskom! Za to dajemo priliku da shvate značenje, pogode značenja novih riječi, izdvoje glavnu stvar, traže odgovore na pitanja, razmišljaju, dijele dojmove i emocije, opravdavaju svoje prosudbe.

S naglaskom na govor i slušanje

Nastava je osmišljena tako da tinejdžeri prevladaju strah od komunikacije na njemačkom i engleskom jeziku. Pružamo priliku za razvoj govornih vještina: učimo ih kako planirati i sastaviti govore publici, voditi raspravu i odgovarati na pitanja. A kako bi učenje njemačkog i engleskog za tinejdžere bilo što plodonosnije, za svaki tečaj postoje posebne audio snimke za slušanje u slobodno vrijeme.

S pozitivnom motivacijom

Važnost motivacije kod tinejdžera ne može se precijeniti. Potičući naše učenike na istraživanje, razmišljanje i govor te nudeći im prostor za izražavanje svojih stajališta, pomažemo im da postanu samouvjereni i potičemo ih na učenje novih stvari. Njemački i engleski za tinejdžere postaju alati za daljnji razvoj sebe i svojih talenata.

Metode koje su se pokazale učinkovitima

Jezični tečajevi, dizajnirani za tinejdžere od 11 do 16 godina, izgrađeni su oko uzbudljivih avanturističkih priča, sigurno će imati puno rasprava, igara, kreativnih zadataka, projekata i istraživanja. Svaki tečaj je detaljno osmislio tim jezičnih stručnjaka, u koje ubrajamo nekoliko profesora na fakultetima kao i doktore znanosti.

Probajte Otto Krake bez obveza!

Povezane novosti

otto krake footer background

Otto Krake je škola njemačkog i engleskog jezika za djecu od 3 do 16 godina koja inspirira i osnažuje djecu da ostvare svoje ideje dok razvijaju vještine koje traju cijeli život.

© 2016-2024. Napravljeno s ljubavlju u Mostaru.