Kako izgleda jedan sat njemačkog i engleskog u Otto Krakeu?

Absolute Reality v16 Create an image showcasing the vibrant at 2 e1691585806900

Kako izgleda jedan sat njemačkog i engleskog u Otto Krakeu?

AI Brzi sažetak

  • Mi u Otto Krake prepoznajemo da je uključivanje kretanja u lekcije izuzetno učinkovito u angažiranju djece i pomaže im u zadržavanju novih koncepata.
  • Roditelji mogu očekivati zanimljive i interaktivne satove njemačkog i engleskog jezika, gdje će njihovo dijete doživjeti opuštenu i pozitivnu atmosferu, koristiti aktivnosti temeljene na kretanju za zabavno učenje, te primati stalnu podršku i ohrabrenje od predanih učitelja.
  • Uz podršku i ohrabrenje svojih nastavnika, učenici u Otto Krake postižu uspjeh u svom putovanju u učenju njemačkog i engleskog jezika.

S predanošću pružanju zanimljivih i interaktivnih satova njemačkog i engleskih jezika, Otto Krake pruža iskustvo učenja kao nijedno drugo. Učenici mogu očekivati opuštenu i pozitivnu atmosferu koja potiče igru i kreativnost. Nastave koriste obrazovne materijale i dječje radove, prilagođavajući se individualnim stilovima učenja. Kretanje se uključuje kako bi se poboljšala angažiranost i zadržavanje znanja. Učitelji pružaju nepokolebljivu podršku, slijedeći isti pristup kao i pri učenju materinjeg jezika. Dodatni materijali, poput veselih ruksaka i slikovnica, dodatno obogaćuju putovanje učenja. Otkrijte radost u učenju njemačkog i engleskog jezika s Otto Krake.

Što očekivati (roditelji i djeca)?

Absolute Reality v16 Create an image showcasing a child happil 1

Roditelji mogu očekivati zanimljive i interaktivne satove njemačkog i engleskog jezika, gdje će njihovo dijete doživjeti opuštenu i pozitivnu atmosferu, koristiti aktivnosti temeljene na kretanju za zabavno učenje, te primati stalnu podršku i ohrabrenje od predanih učitelja. Prednosti učenja temeljenog na kretanju su dobro prepoznate, jer povećava uključenost i zadržavanje novih koncepata. Kroz aktivno sudjelovanje i praktične aktivnosti, djeca usvajaju jezične vještine učinkovitije. Aktivnosti temeljene na kretanju čine učenje ugodnim, potičući ljubav prema njemačkom i engleskom jeziku. Nadalje, roditeljsko uključivanje u proces učenja snažno se potiče u Otto Krakeu. Roditelji su pozvani da prate napredak i postignuća svog djeteta, stvarajući čvrstu vezu i povezanost.

Učeničko okruženje učionica

DreamShaper v7 Create an image depicting a vibrant classroom w 2

Učeničko okruženje u Otto Krake potiče opuštenu i pozitivnu atmosferu koja omogućuje djeci da sudjeluju u igri i interaktivnim aktivnostima koje unapređuju njihove vještine engleskog jezika. U načim učionicama “sreće”, atmosfera je osmišljena kako bi bila dobrodošla i ohrabrujuća, stvarajući sigurno okruženje za djecu da uče i istražuju. Jedan ključni aspekt učne okoline je važnost kretanja priliko učenja. Mi u Otto Krake prepoznajemo da je uključivanje kretanja u lekcije izuzetno učinkovito u angažiranju djece i pomaže im u zadržavanju novih koncepata. Kroz uključivanje igara, pjesama i tjelesnih aktivnosti, djeca aktivno sudjeluju u svojem učenju, čineći ga ugodnim i zapamtljivim. Ova fokusiranost na kretanje ne samo da unapređuje usvajanje jezika, već razvija i motoričke vještine, čineći iskustvo učenja cjelovitim i korisnim za ukupni razvoj.

Podrška nastavnicima

Default Create an image depicting a vibrant classroom with chi 0

Nastavnici u Otto Krake pružaju posvećenu podršku i stalno ohrabrenje svakom djetetu, stvarajući pozitivno i bez pritiska okruženje za učenje. Oni shvaćaju važnost pozitivnih povratnih informacija i nastoje posvetiti individualnu pažnju svakom učeniku. Prilagođavajući svoj pristup nastavi prema jedinstvenim potrebama svakog djeteta, stvaraju prostor u kojem se učenici osjećaju cijenjenima i motiviranim za učenje. Nastavnici u Otto Krake primjenjuju isti pristup kao pri učenju materinjeg jezika, fokusirajući se na potpuno uranjanje i interaktivne aktivnosti. Vode učenike kroz zanimljive vježbe, igre i razgovore, omogućavajući im da vježbaju i unaprijede svoje njemačke i engleske vještine. Ovaj personalizirani pristup ne samo da pomaže djeci izgraditi samopouzdanje u svoje sposobnosti, već i jača njihovo usvajanje jezika. Uz podršku i ohrabrenje svojih nastavnika, učenici u Otto Krake postižu uspjeh u svom putovanju u učenju njemačkog i engleskog jezika.

Dodatni materijali za učenje

Absolute Reality v16 Create an image showcasing a child happil 3

Učenici u Otto Krakeu imaju koristi od dodatnih nastavnih materijala poput veselih udžbenika i posudbe knjiga iz naše knjižnica koji poboljšavaju njihovo iskustvo učenja. Ovi materijali pažljivo su odabrani kako bi podržali nastavni plan i angažirali učenike na interaktivan i značajan način. Uključivanje obrazovnih materijala ključni je aspekt Otto Krake pristupa, jer omogućuje učenicima istraživanje koncepata i vježbanje jezičnih vještina na praktičan način. Dodatno, učenje kroz kretanje naglašava se korištenjem ovih materijala. Učenici se potiču da se uključe u fizičke aktivnosti, poput izvođenja priča ili igranja jezičnih igara, što ne samo da čini učenje ugodnim, nego i poboljšava njihovo razumijevanje i zadržavanje novih informacija. Uključivanjem obrazovnih materijala i promicanjem učenja kroz kretanje, Otto Krake pruža učenicima sveobuhvatno i angažirajuće iskustvo učenja njemačkog i engleskog jezika.

Podijeli:

Upisi u tijeku!

Pročitajte još i...

Probajte Otto Krake bez obveza!

otto krake footer background

Otto Krake je škola njemačkog i engleskog jezika za djecu od 3 do 16 godina koja inspirira i osnažuje djecu da ostvare svoje ideje dok razvijaju vještine koje traju cijeli život.

© 2016-2024. Napravljeno s ljubavlju u Mostaru.