Kolačići

Koristimo kolačiće i druge tehnologije u našim srodnim Uslugama, uključujući onda kada posjećujete naše Web stranice ili pristupate našim Uslugama.

„Kolačić“ je mali dio informacija koje web stranica dodjeljuje vašem uređaju dok pregledavate web stranicu. Kolačići su vrlo korisni i mogu se upotrebljavati u razne svrhe. Te svrhe uključuju omogućavanje učinkovitog kretanja po stranicama, omogućavanje automatskog aktiviranja određenih značajki, pamćenje vaših postavki te bržu i lakšu interakciju između vas i naših Usluga. Kolačići se također koriste za prikupljanje statističkih podataka o vašem korištenju naših Usluga.

Naša web stranica koristi sljedeće vrste kolačića:

  • kolačići sesije“ koji se samo privremeno pohranjuju tijekom sesije pregledavanja kako bi se omogućilo normalno korištenje sustava i brišu se s uređaja kada se preglednik zatvori;

  • trajni kolačići“ koje čita samo naša web stranica, spremljeni su na računalu na određeno vrijeme i ne brišu se kada se preglednik zatvori. Ti se kolačići upotrebljavaju tamo gdje trebamo znati tko ste za ponovljene posjete, na primjer kako bi nam omogućili pohranu vaših postavki za sljedeću prijavu;

  • kolačići trećih strana“ koje postavljaju druge online usluge koje pokreću sadržaj na stranici koju pregledavate, na primjer, tvrtke za analitiku trećih strana koje analiziraju naš pristup webu.

Kolačići obično ne sadrže informacije koje vas osobno identificiraju, ali Osobne podatke koje pohranjujemo o vama možemo povezati s podacima pohranjenim u i dobivenim od kolačića. Kolačiće možete ukloniti slijedeći upute postavki uređaja; međutim, ako odlučite onemogućiti kolačiće, neke značajke naše Usluge možda neće ispravno funkcionirati i vaše iskustvo na mreži može biti ograničeno.

Kolačići koje možemo koristiti

Perfomirajući

NazivVlasnikSvrhaIstiče_gaGoogleRegistrira jedinstveni ID koji se koristi za generiranje statističkih podataka o tome kako posjetitelj koristi web mjesto.24 mj._ga_#GoogleKoristi Google Analytics za prikupljanje podataka o tome koliko je puta korisnik posjetio web mjesto, kao i datume prvog i posljednjeg posjeta.24 mj.

Također koristimo alat „Google Analytics“ kako bismo prikupili informacije o vašem korištenju Usluga. Google Analytics prikuplja informacije o tome koliko često korisnici pristupaju Uslugama, koje stranice posjećuju kada to čine, itd. Informacije koje dobivamo od usluge Google Analytics koristimo samo za poboljšanje naših Usluga. Google Analytics prikuplja IP adresu koja vam je dodijeljena na datum kada posjetite web stranice, a ne vaše ime ili druge identifikacijske podatke. Ne kombiniramo podatke prikupljene upotrebom alata Google Analytics s podacima koji vas mogu osobno identificirati. Googleova mogućnost korištenja i dijeljenja informacija koje prikuplja Google Analytics o vašim posjetima ovoj web stranici ograničena je Uvjetima korištenja usluge Google Analytics Googleovim Pravilima zaštite privatnosti.

Probajte Otto Krake bez obveza!

otto krake footer background

Otto Krake je škola njemačkog i engleskog jezika za djecu od 3 do 16 godina koja inspirira i osnažuje djecu da ostvare svoje ideje dok razvijaju vještine koje traju cijeli život.

© 2016-2024. Napravljeno s ljubavlju u Mostaru.