Nova Otto Krake web stranica!

nova ottokrake.ba web stranica v web

Nova Otto Krake web stranica!

AI Brzi sažetak

  • Naša nova web stranica nudi dublji uvid u rad naših škola u BiH, pruža opširnije informacije o našoj jedinstvenoj metodi podučavanja i našem timu predavača, a kontakt informacije su brže dostupne.
  • Nova značajka na našoj web stranici jest brza pretraga u zaglavlju stranice gdje možete pronaći odgovore na najčešće postavljana pitanja, bilo da ste roditelj, učenik ili predavač zainteresiran za pridruživanje našem timu.
  • Ako ste zainteresirani za posao u Otto Krake, na našoj novoj web stranici možete pronaći sve informacije o radu kao predavač.

S ponosom vam predstavljamo našu novu web stranicu!

Nakon mjeseci pomnog planiranja, dizajniranja, pisanja i kodiranja, naša nova web stranica konačno je live!

S ciljem da našim trenutnim i budućim učenicima olakšamo pronalaženje informacija o našim tečajevima, kompletno smo prilagodili novu web stranicu “potrebama korisnika”.

Što je novo?

Naša nova web stranica nudi dublji uvid u rad naših škola u BiH, pruža opširnije informacije o našoj jedinstvenoj metodi podučavanja i našem timu predavača, a kontakt informacije su brže dostupne. Također, možete lako pronaći informacije o tečaju koji odgovara dobi vašeg djeteta i brzo se prijaviti za besplatni ogledni sat.

Sada možete saznati više o našoj metodi podučavanja, tečajevima i iskustvima roditelja u Otto Krake. Nova značajka na našoj web stranici jest brza pretraga u zaglavlju stranice gdje možete pronaći odgovore na najčešće postavljana pitanja, bilo da ste roditelj, učenik ili predavač zainteresiran za pridruživanje našem timu. Na našem blogu, par puta mjesečno, objavit ćemo edukativne članke na relevantne teme.

Ako ste zainteresirani za posao u Otto Krake, na našoj novoj web stranici možete pronaći sve informacije o radu kao predavač.

Uzmite nekoliko minuta i istražite sve novosti koje smo pripremili za vas.

Dobrodošli!

Vaš Otto Krake tim

Podijeli:

Upisi u tijeku!

Pročitajte još i...

Probajte Otto Krake bez obveza!

otto krake footer background

Otto Krake je škola njemačkog i engleskog jezika za djecu od 3 do 16 godina koja inspirira i osnažuje djecu da ostvare svoje ideje dok razvijaju vještine koje traju cijeli život.

© 2016-2024. Napravljeno s ljubavlju u Mostaru.